Honlapkészítés folyamata

A honlapkészítés menete:

Honlapkészítés szolgáltatásunk ajánljuk kisebb, nagyobb cégeknek, vállalkozóknak. Készítünk honlapot magánembereknek, intézményeknek is.
Mindig igazodunk az ügyfél elképzeléséhez még akkor is ha sablon alapján szeretné elkészíttetni honlapot.
Grafikusokkal és programozókkal dolgozunk együtt azért, hogy honlapját megtekintve Önt is az elégedett ügyfelek között láthassuk.
Tekintse meg legutóbbi honlapkészítési referenciáinkat. Kérjen ajánlatot ma a honlapkészítésre.
honlapkészítés árait nem könnyű megbecsülni mert minden ügyfél más. Ezért árainkat egyedileg alakítjuk ki.
A honlapon található árlista csak irányadó.Honlapkészítési árak itt.

Hogyan működik a honlapkészítés? Első lépés: egyeztetjük azt, hogy Önnek mire van szüksége. Elkészítjük ez alapján szerződést és kiszámlázásra kerül 30% előleg. Ezután grafikusunk felveszi Önnel a kapcsolatot és együtt kialakítják a honlap tervét. Amikor ezt Ön jóváhagyja akkor kerül át a programozáshoz.

Második lépés: A programozók elkészítik az elfogadott terv alapján a honlap sablont. Majd feltöltik az Ön által megadott tartalommal.

Harmadik lépés: Betanítjuk az adminisztratív felület használatára. Ez msn-en, skype-on vagy telefonon történik. Általában elég 30-40 perc az admin felület elsajátítására.

Ennyi az egész és már Ön is holnap tulajdonos lehet.

honlapkészítés után lehetőség van arra ,hogy beregisztráljuk honlapját linkkatalógusokba.
Ennek előnye, hogy a linkkatalógusokból látogatók érkezhetnek a honlapjára. Mivel a honlapkészítés befejezésével mi beállítjuk a honlapot a tartalomnak, relevanciának megfelelően így a linkelés után a keresőkben is megtalálható lesz a beállított, releváns kulcsszóra. Ez a másik előnye a linkelésnek.

Lehetőség van fizettet hirdetési megjelenésre is a Google keresőben. Ez hosszú távon nem a legkifizetődőbb mert minden kattintás után Önnek a Google számlázni fog.De elinduláshoz mindenképp ajánljuk mert azonnal profitálhat az elkészült honlapból.

Ha hosszabb távra tervez akkor mindenképp a keresőoptimalizálás folytatását javasoljuk.

Kérje honlapkészítési ajánlatunkat ma, szükség szerint visszahívjuk.