Webáruház készítés Gyakran feltett kérdések

Miért van szüksége webáruházra

Mert egyre növekvő online kereskedelemből nem érdemes kimaradni. Miért maradna le egy jó üzletről? Ha már rendelkezik üzlettel miért ne bővítené azt online, így nagyobb forgalomra, bevételre tehet szert! Biztosítsa ügyfeleinek az online vásárlás kényelmét és előnyeit!

Mennyibe kerül?

Webáruház készítés árainkat itt megtekintheti. Webáruházat már

Van havi díja vagy egyéb költsége?

Nincs! A domain és tárhely éves díját kell csak kifizetnie a működéshez. Javasoljuk, hogy 6 havonta vegye igénybe a program általános frissítését ez 15 000.-Ft.+Áfa egyszeri költség. Így biztonságos webáruháza lesz és akár új funkciókkal is bővülhet a rendszer.

Kinek ajánljuk?

Azoknak akik minimális befektetéssel szeretnének üzletet nyitni vagy kiegészíteni a jelenlegi szolgáltatásaikat, tevékenységeiket online.

Milyen funkció vannak?

Webáruház funkció megegyeznek a valós üzlet eladási menetével. Minden olyan funkció használható benne amit a valós üzletbe is használ, használhat. A webáruház részletes működéséről, funkcióiról itt talál részletesebb leírást.

Hány termékig működik?

Tesztjeink szerint 10-15 ezer termékig kiválóan működik.

Magyar nyelvű? Több nyelven is működik?

A vásárlói oldal és az admin felület is lehet több nyelvű, természetesen Magyar nyelven is működik.

Mennyire egyszerűen kezelhető?

A webáruház szerződés része, hogy betanítjuk azokra a funkciókra ami szükséges az üzemeltetéshez. A kezeléshez csupán szövegszerkesztői tudás elegendő.

Keresőbarát a kialakítása?

Igen az! Lehetőség van automatikusan generálni a meta információkat, de ez akár kézzel felül írható admin felületről!

Garanciát kapok rá?

A sablon alapján elkészült áruházra 30 nap az egyedi design alapján elkészült webáruházra 90 nap teljes garanciát adunk!

Első lehetek a keresőben?

Persze, most is első valaki! A webáruház keresőoptimalizálás lényege, hogy nem a főoldalnak kell a kereső első oldalán megjelennie hanem a termékeknek! Amiből lehet akár több száz is.Ön a termékek értékesítéséből profitál. Kérem tekintse meg webáruház keresőoptimalizálás referenciáinkat.

Miért jobb ez mint a havi díjas webáruházak?

  • Az Ön tulajdona
  • Szabadon fejleszthető
  • Nincs havi díja
  • Bárhová telepítheti, bárhol használhatja
  • Nincs rajta olyan reklám amit Ön nem kért!